Swag.

Idag har jag varit med nathalie & alva, vi pratade och kollade på mitt nya rum som börjar bli klart nu. (känns som att jag har skrivit detdär typ 10gånger..) Har inte hunnit fota på ett tag nu, i helgen har jag åkt skridskor och skoter + ätit blåbärspaj, Jättegott!
 
/Emelie - Bild från Grekland Juni 2012, av mig & hanna.

Em Svarar.

Fråga: Vad handlar filmen om? :D

Svar: Filmen som jag skrev om här nedanför handlar om en kille (sebastian), som har ett stort ego, han bryr sig bara om en persons utsida och han har ingen koll på sitt liv. Han har en bra sångröst, men kan inte skriva låtar, han vågar inte skriva om personliga saker. En dag är han med om en "olycka" och blir blind. Hans såkallade liv är förstört, men det är först då han börjar öppna sig.


Jag skulle kunna skriva flera sidor om vad filmen handlar om, men vill inte avslöja för mycket eftersom att många fortfarande inte har sätt filmen. Men som sagt, rekomenderar den starkt! Lägger in en trailer så ni kan se mer.

Ego~

Hejsansvejsan, har just kommit hem, varit på stan, ätit, köpt mysigastefinaste sockarna på gina & sätt på filmen Ego, med alva♥ Jag tipsar om filmen, vi trodde inte den skulle vara så bra men så fel man kan vara. Riktigt bra film!
/Emelie.

Jag är en vanlig kanin, vanlig fast ovanligt fiiiin. <3<3<3

Tyckte hanna o svea var gulliga på denhär bilden, min dag har bestått av:
Innebandy,
Försökt hjälpa alvis♥ (Hoppas allt blir bra!)
Haft bild (Nathalie kommer få A!)
ingetmertyp.
 
/uKnowWho. (EMELIE-somharenkonstigkärlekförparanteserochattskrivaihopsakerjao.)

allt har ett slut.

Hejhej, det är så synd. Mina hörlurar ^ har typ gått sönder, eller själva sladden som man stoppar in i uttaget (sämst förklaring.). Håller på att gå sönder, :(. Jag ahr beställt som utomlandsifrån billigt och dom är inte äkta, så man förstår ju att dom kan gå sönder ganska lätt, men jag tycker ända dom har varit bra så jag får väll ta mig och skaffa ett par nya. En dålig sak med att beställa från datorn är att allt inte alltid fungerar som det ska, vi beställde två par men bara ett par fungerade. menmen var ändå sjukt nöjd med dom, men nu är dom iaf tejåade med slivertejp. ( Kände att det här blelv ett klagoinlägg men nejnej, så menar jag inte.)
 
/Hanna<3
 

Älska mig när jag förtjänar det som minst.

Låter dessa fina bilder prata, godnatt!

App tips.

Hejhej nu kommer jag med ett app tips. :
 
 
 
Hayday^ 
Det är ett jätteroligt spel som man blir fast i direkt. det är jätte kul och man kan ha en egen farm och köpa djur osv. Det är awesome så jag tycker att ni borde ladda ner det, tror dock bara att den finns till apple.
 
Candy crush ^
 
Är också ett jätteroligt spel, det ända minuset med detta spelet är att efter ett tag så måste man antingen betala eller få hjälp av sina facebook vänner. Men annars så är det jätteroligt, man blir väldigt fast i det. Det är super kul, värt att testa.<3
 
/Hanna<3

Allt o lite till.

Nu ser jag och hanna på film, sen blir det spårlöst. Bjuder på mitt senaste från instagram (heter emelielarsson97 om någon undra), ha det bra.

Your the apple to my pie.

 
 
 
 
Jag och hanna har just bakat klart våran chokladsockerkaka så den står i ungen nu. Mumms. Sen så har jag köpt en soffa till mitt rum idag, den är jättefin! Ni får bilder på den sen, hela mitt rum är kaos just nu men snart så är det klart.   /Emelie<3

Peace and love.<3

Hejhej. just nu så sitter jag och  lyssnar på musik, najs. :)
Jag tog några bilder nyss, har redigerat en bild för jag typ hade inget att göra, hehe.
 
 
hehe, den redigerade blev jätte konstig så ni får se orginalet istället,  
 
/Hanna.<3
 

sleep well. <3

Hejhej, igår så fotade ju jag, Ella och Annie. Jag har redigerat två bilder, :)
 
Ella^
Annie^
 
Ljusa bilder jag vet, men jag gillar det. hehe, vi hörs senare. ;d
/Hanna.

Du är fin när du gråter, men vackrare när du ler.

Källa för denna fina rubriken hittas häär,<3 (Tack för lånet)

Fler bilder från idag:
/Emelie&Hanna som låter bilderna tala.

Redigerat - Hanna+Solfjäder.

Foto-Someday

 Vi har en fotodag så det kommer komma upp fler blider. (Vi rekomenderar värkligen parfymen den luktar sjuuukt gott, ett tack från emelie till farmor&farfar som gav henne denna underbara gåva till julklapp!)
 
/Emelie&Hanna

Hejsan, uppdatering här!

Ja, inte riktigt sådär^ ser våran design ut nu, men vi har fixat lite. Vi tycker det känns bättre om ni ser våra namn i headern så ni fattar vem som är vem, hehe. Ja, nästa gång det kommer en design tror jag att den kommer vara helt ny, nya bilder, ny kod&stilmall.
Men vad vill ni se mer av i bloggen? Frågade dethär förr, då var svaret foto, är det något annat ni också vill se mer av?
Hoppas att ni alla får en toppenhelg! vi uppdaterar sen idag, /HannaEllaEmelieNathalie

HELGHELGHEELG <3

Hejsan.
 
Kände att jag inte hae nått att riktigt göra, så jag bjuder på en bild jag gjort i sumopaint :D Plus mig själv. Trevlig helg dårå.
/Ella <3

it's friday,<3

Hejhej, jag, annie och Ella har fotat lite för typ en kvart sedan. Jag och Annie sitter och redigerar några bilder, pga. det var så mörkt, hehe. :)
 
resultat: 
 
orginalet: 
 
/Hanna&Annie :)

PAAAAAAAAAJJJJ.

Idag ska jag bara ta det lugnt, äta mer paj & kanske se på spåret. Just nu är hanna med ella & annie sånivet, ser dom på vildabarn och amigo medans dom drömmer sig iväg om att få vara med i programen själva. Annie skulle visst vara mormor.
Bjuder på min favorit från insta,
#swag #gaffel #swagy 
 
/Lé Smurff.
 

jag vet inte vem jag är, men jag vet vem jag inte är.

Fotat lite, dethär är allt ni får se för stunden. FREDAG IDAAAAAAG! i'm still alive but i'm barely breathing.
/Ägglikörsmurffen&Hanniboiiiii.

Party for everybody dance!

Redigerat, Tema: Space.

Ny kategori - redigerat, bild next /Emelie & Nathalie.

And all these little things..♥

 
(men gud vad fin bild. Och sen älskar jag den blåa pluppen där också.)
 
Hejsan. Jag har varit lite oaktiv över typ... Hela höstterminen. Men livet kom imellan. Jag ville bara säga det. Och det att livet egentligen inte kom imellan. Jag var bara lat.
Och just det, jag ska ju transporteras ner till stockholm och spela förband för ett väldigt känt band. Förresten. Glöm det där med förband. JAG SKA SE ONE DIRECTION I MAJ <3
/Ella

Sveriges mästerkock.<3

Hejhej, nu ser jag på Sveriges mästerkock. Bjuder på en instagram bild ( @hannalarssona heter jag där<3 ) 
 
 

They dont know about the things we do, they dont know about the i love yous.

Just nu sitter jag och lyssnar på hanna o ellas riktigt intresanta konvention om... Ja, allt från tvprogram, drama, att klockan är 17:17 så man inte får ha några fötter på marken, vem som är hipster och liiite falsk sång på det. Du är det vakraste jag mött, -
 
 wääwä, kan inte ladda upp min papparatsi bild:cc
Så, bättre sent än aldrig!, ella&hanna dont kill moi.

Mot ljusare tider.

 
Nu är julpyntet borta, idag ska jag och kolla på hockey vilket jag gjorde igår också. Taggad! Sen kanske det också blir kinamat idag, mumms. Måste även hinna plugga till vårat noprov. Mycket att göra - Lite tid. /Emelie.
 
 

Life goes on<3

Tänk bara på alla känslor man måste leva med. Glad, ledsen, arg, förvirrad, kär, olycklig, ensam, förtvivlad. Men det är bara att göra det bästa av det hela. Fortsätta kämpa. Förhoppningsvis finns det någon där och stöttar dig, även om du gör fel, väljer fel, säger fel. Jag kan inte lova att allt kommer bli bra, men jag kan hoppas, jag kan lita på dig, hjälpa dig att välja rätt väg. Alla gör fel ibland, men man lär sig av sina misstag. Det är klart att man ibland bara skulle vilja spola tillbaka i tiden och ändra på vissa saker, kanske få uppleva vissa stunder igen eller bara få trycka på en pausknapp. Men man måste försöka leva i nuet och inte se ner på sig själv, jag litar på dig. Fortsätta att drömma, för drömmar dina drömmar kan bli verklighet.

Och nu är det så att jag inte tänker leva om inte du är här med mig.

Emelie här, mitt rum börjar bli klart nu. Tänkte att ni kunde få se en dålig bild på min tapet. Bättre bilder kommer när rummet är klart! - Tidsinställt.
 

Minns gårdagen, Dröm om morgondagen, Lev idag.

Nyårsaftonsbilderna är har ni doooom,
 
Mat bilder, det var bilderna vi han ta vi hade ganska fullt upp. Tiden går fort när man har roligt. Höjdpunkten för heen iår (utom att vi startade bloggen) måste ju vara när vi blev länkade som helgens awesome på keelas blogg & fick massa nya läsare, kul att några av er fortfarande läser bloggen fast våran lilla bloggpaus.

Head up, stay strong, fake smile, move on.

 
Som jag lovat fotade jag lite idag, och det gjorde även hanna. Så här kommer bilderna vi tog, imorgon får ni se bilderna från mitt och hannas nyårsfirande i klutmark. (trodde inte vi hade några bilder där ifrån, men hanna hade visst smygtagit några)
 
/Emelie&Hanna
 
 

Vi behöver din hjälp!

Har du har något förslag på vad vi ska blogga? Vill du att vi ska visa fler bilder vi tar? Fler egobilder? Mer från tumblr? Mer musik? Fler recept?
 
Vi har några planer om vad som ska komma upp i bloggen snart, riktigt kul när man kommer på bra ideer. Men vi vill veta vad du tycker är kul att läsa om.
 

Bort med juldesignen, in med något nytt.

Emelie o Hanna håller just nu på att fixa med blogg designen, så det kommer bli bra snart just nu kan det krångla lite. /Heen.

Även om jag skulle kunna glömma, vill jag inte. Jag saknar dig.

Hejsan emelie här, tänkte bara skriva lite snabbt innan jag ska försöka sova. Idag hade vi hål sista lektionen, sen väntade jag lite med nathalie på hennes buss. Annars har jag väl bara... Kollat på olika bloggar! Sämsta inlägget på länge, ska försöka fota lite imorgon så jag har lite nya bilder att komma med. Sov gott, och riktigt kul att statestiken är påväg upp igen!
Man måste ju bjuda på sig själv, hittade denhär bilden känner att denhär färgen inte passar mig riktigt, vad tycker ni? Hanna har visst fått någon konstig kärlek för att göra om fula bilder på mig..
 

Svar på några frågor!

Bättre sent än aldrig...
 
1. Varför är du så grymt fin?
Svar: Haha född sån, nej skojar bara.
Du är grymt fin ida ;*
2. Hur länge har du och Felix varit tillsammans?
Svar: Vi har snart 5 månader!
3. Den bästa film du sett?
Svar: Det måste nog vara Hypnotisören eller Beck filmerna!
4. Vem är din absolut bästa vän?
Svar: hmm Emelie och Martina tror jag!
5.Har du färgat ditt hår nångång?
Svar: yes det har jag
 
1. Hur gammal är du? och vad har du för intressen?
Svar: Jag är 15 år och gillar att sjunga, spela golf och fota.
 
2. Kommer ni ha kvar bloggen? (snälla ha kvar den)
Svar: Såg att Emelie har svarat på den frågan men jo det tror jag att vi ska!
3. Hur kom ni på ideen att starta en blogg tillsammans?
Svar: Den ideen är väldigt gammal, så kommer inte riktigt ihåg..
4. Berätta om ditt finaste sommar minne från sommaren 2012.
Svar: Det finaste å bästa minnet måste nog vara när jag och Felix blev tillsammans.
 
1. Vet du vart dina hörlurar är?
svar: Haha jaråå, puss på dig å Martina ;)
 
/Nathalie
 

Den som inte kan vara ett gott föredömme kan ju alltid vara ett varnande exempel

Imorn börjar skolan, trodde inte det skulle va möjligt men jag längtar faktiskt som ett tok.
Kommer vara trött som satan för jag har vänt på dygnet totalt..
Julen har varit både bra och katastrof dålig men men.
Nu är det ett nytt år och hoppas att det blir super!
 
Här är lite saker som jag ska försöka göra 2013!
 
we♥it
 
Ha det bra!     /Nathalie
 

Emelie's svar på den riktigt gammla frågestunden.

Hur gamla är ni och vad har ni för intresse? :)

Svar: Jag är född 1997, blir alltså 16 i september.

 

Kommer ni att ha kvar bloggen? (snälla ha kvar den) 

Svar: Jag vet inte, ingen av oss har direkt tid att blogga så mycket, men jag tror att vi kommer ha kvar den och uppdatera så ofta som möjligt. - Kul att du vill att vi ska ha kvar den!
 

Hur kom ni på ideen att starta en blogg tillsammans? 

Svar: Jag och hanna hade lust att starta en blogg i sommras, Och jag o nathalie hade en blogg tillsammans från förr. Ella frågade vi för att hon brukar vara hos oss ganska ofta. My little sis. (jag är sämst på att förklara)



Berätta ditt finaste minne från sommaren 2012

Svar: oj, jag har riktigt många fina sommarminnen, det var mycket kul som hände i sommras "finaste" minnet var nog veckan innan sommarlovet när jag var i grekland.

 
kär i nån? 
Svar: jadu.. kanske, kanske inte. Men tänk bara på alla dessa snygga kändiskillar!
 

favoritfärg? 
Svar: ROSAAAAAAAAAAAAAAAAA, svart&vit + alla andra färger.
 

bästavän?
Svar: Jag vill inte välja ut vem som är min "bästa" vän, har många underbara vänner som är fina på olika sätt.♥
 

ditt bästa minne från sommarlovet?
Svar: Mitt bästa minne från sommarlovet vet jag inte riktigt vad det är, det har varit en ganska blandad sommar för mig, blandade känslor.
 
Tack så mycket för att ni tog er tiden att ställa lite frågor, men jag måste värkligen be om förlåtelse för att svaren kom så sent.

Sammanfattning~

Hejhej Em häär, jag tänkte bara tacka alla som har varit en del av mitt jullov det har värkligen varit härligt att bara få vila upp sig lite. Mitt lov har mäst bestått av att; Sova, vara med kompisar, äta tacos, spela candy crush, se film, få massa fina presenter, varit på shoppingdag i piteå, firat nyårsafton i klutmark&ätit godis/glass.
Jag vill nu skicka er en lite sen julhälsning från alla i heen, God jul och ett gott nytt år - Hoppas ni får en bra fortsättning.
 
Jag bjuder på bilder tagna för ett år sedan. yesyes jag & hanna har nu haft våran kamera i över 1 år grattis till den!
 
^Haha, kommer ihåg så väl att jag sprang runt med kameran och väntade på att det skulle komma några raketer för att vi själva inte skulle ha några. Det var ganska roligt, iår på nyårsafton höll vi på att missa 12 slaget för att vi hade för många raketer. Riktigt trevligt att få träffa nästan alla man känner i klutmark också, måste fara dit oftare.
RSS 2.0