Valborgs.

Nu bär det av till klut, för valborgsfirande. Tror knappast det kommer överträffa förra året, det var tummeupp. Men man vet inte, firar med samma personer som då, så det kan ju bli lika awesome. Bjuder på bilder från förra året tills ni kan få lite bilder från iår.
 

Redigerat - Superhjälte.

 

Foto: Vardag.

Bilder av Hanna, tagna med Nikon D3100 - Inlägg av Emelie.

Justin Bieber, 22April.

Så, vad har ni missat i mitt liv då? inte så mycket förutom att jag faktist varit och sätt justin bieber i Stockholm, och så har skellefteåaik tagit guld! eftersom att jag inte bloggat något sedan dess får saik sitt grattis nu, Grattis!. Så här får ni mina senaste instabilder(emelielarsson97 där):

    
 
obs; det finns inte donken i norrlan, här kör vi på max,krysset,bigsmajjjl&sånnt. Så la inte bara ut lådan för den var snygg.
 
/Emelie

You can be an actress, cuse you sure did fool me.

Emelie här, ni kanske undrar om vi har lagt ner bloggen eller inte? Sanningen är att vi inte hinner blogga. Det blir så tråkiga inlägg som bara handlar om plugg, vardag när man försöker skriva. Men just nu blev jag riktigt pepp på att blogga. Så jag kanske kommer uppdatera lite i veckan? Tycks om det?, ska försöka få med någon annan på detta också. Tycker att ni läsare är sjukt duktiga på att fortsätta kolla in bloggen.
 
 
Idag hade vi avslutningsfoto på skolan, riktigt skoj att så pass många hade klätt ut sig. Förstår ni vad vårat tema var? Känns så sjukt vad tiden går fort, snart går jagut nian!

Hejsanhoppsan.

LETTHISWONDERFULPITCURESPEAK.

Gris på er ♥
 
/Ella.
RSS 2.0