Foto - Svea, nu och då.


Mittrum.

Mitt rum är ju nästan klart nu, och ni har inte sätt bilder på det på jättelänge? Rummet var dock inte så välstädat när jag fotade, försökte ta bilder som inte visade det stökigaste.
 

HallonPeaceTårta.

Idag ska Hanna och Ellas klass ha någon tacogrej, så då har jag och hanna just bakat en tårta dit. Den blev okej, hoppas jag. (Alla familjer ska baka en tårta var, trorja?) Det kommer säkert bli trevligt, vet redan lite saker som ska hända.
/Emelie.

"A good film is when the price of the dinner, the theatre admission and the babysitter were worth it." - Alfred Hitchcock

hejsan, min familj håller på att se igenom lite Hitchcock filmer. Vi har hitils bara hunnit se fåglarna, men idag ska vi se klart fönstret åt gården.
 
Fåglarna var en riktigt bra film förutom att jag tyckte att slutet var ganska dåligt, tror att filmen vi ser nu kommer att ha ett bättre slut.
 
Ni får lite vatten/fisk bilder från infracity stockholm.

Foto: Vårblommor

Foton från denna månaden - Nikon D3100
 
/Emelie&Hanna

E&H; Bilder från valborgs 2013

Iår blev valborgs lite anorlunda, vi var vid brasan kanske max 15 minuter. Sedan for vi hem och bakade äppelpaj. (den blev oväntat god, bara lite torr och sånnt). Ingen grillade något, inte äns en Marshmallows? Jag vet inte riktigt vad som hände. Det blev en riktigt chill kväll, med saknade vänner & filmtitande.
Förra året kollade vi också lite på film, och om någon har sätt en Skånsk film "puss" kan den hjärna lämna en kommentar om vad filmen handlade om. Vi kunde inte ha någon text, och ljudet var aldeles för lågt för att kunna uppfatta vad dom sa. Om vi inte har helt fel slutade filmen med att alla var otrogna?
 
Hoppas ni alla hade en toppenkväll! /Emelie o Hanna.
RSS 2.0